Op Weg cover

 

Op Weg is het tijdschrift van de Groteroutepaden organisatie, en dé referentie in Vlaanderen voor iedereen die het wandelen en fietsen een warm hart toedraagt. De leden van de organisatie krijgen het magazine 6 keer per jaar toegestuurd. Op Weg is ook te koop in de betere dagbladhandel.

In Op Weg worden tal van artikels over wandel- en fietsuitstappen gepubliceerd, vooral in eigen land, maar ook in Europa, en heel af en toe zelfs verder.

Zelf schreef ik ook artikels over wandelen voor Op Weg, naast info over gps, en af en toe een column. Mijn wandelpublicaties worden in deze rubriek gebundeld. Alhoewel die publicaties ondertussen al ettelijke jaren oud zijn, bevatten ze nog altijd heel wat tips voor wie op zoek is naar mooie wandelingen, met de trein, met de bus, georganiseerd als daguitstappen of meerdaagse trips. Je vindt er ook samenvattende artikels over enkele Waalse GR's.
Kijk de trajecten zelf na op de Vlaamse en de Waalse GR websites, en je zal merken dat de GR-streepjes rages, hypes en modes moeiteloos overleven. Ze zijn een vaste waarde in een alsmaar sneller doldraaiende wereld, en dat is goud waard !

 

Ik ben niet oud, ik ben vintage

We gebruiken enkel cookies die essentieel en nodig zijn voor de werking van onze website.